קופסאות אוכל /טעימות עוד מעט מתחילה טעימות ואני רוצה לקנות מין קערות אלה אם מכסה +כפיות אני יודעת שהן צריכות להיות ללא חומר מסוים שאם מחממים אותו הוא יכול להיות רעיל כמו שיש באיקאה.. הצלחתן להבין למה אני מתכוונת? איך קוראים לחומר הזה שצריך להיות בו? ושאלה נוספת.. אם נגיד אני מחליפה ירק כל 3 ימים ביום הראשון עושה תפוח אדמה ונותנת לו כפית.. אני יכולה לשמור במקרר את שאר התפוח אדמה ולתת לו ביום שלמחרת?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2020 בשעה 07:10
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2020 בשעה 07:30
אני מחלקת בקופסאות פלסטיק הכי פשוטות אחרי אוכל זורקת. לא מחממת במיקרו כי זה מתכון לכוויות. מוציאה מהמקרר חצי שעה לפני ומשאירה על השיש. אם מרק ובאלי בשבילו שיהיה קצת חמים אז שמה קופסה בתוך צלחת עמוקה עם מים חמים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2020 בשעה 07:31
לגבי החזקה. כשהכנתי לטעימות החזקתי במקרר 3 ימים. עכשיו כשמכינה מנות מחזיקה במקפיא כל פעם מעבירה אחד למקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2020 בשעה 08:44
אני ממליצה בחום על קופסאות האוכל של נובי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך