טעימות לתפוח עץ 🤔 בנות איך אתן עושות את הטעימות לתפוח עץ ? אני לא רוצה להתערב מבחינת בישול או אידוי כי כשהוא טבעי יש יותר ויטמינים הבעיה שברגע שמתחילים לנסות לרסק הוא ממש מחליף צבע תוך דקה והמרקם עדיין גס לי מידי אולי פומפיה ?
אמהותאמהות
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:20
אני מגרדת בפומפיה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:21
את משתמשת בתפוח אדום ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:23
תפוח אדום יותר מתקתק.. או תפוח זהוב... הירוקים חמוצים ולדעתי האישית לא מתאים לטעימות..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:26
באידוי הויטמינים נשמרים בירק/בפרי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך