סוכר חום תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין סוכר לבן לחום ?? אני רואה במתכונין חצי סוכר לבן חצי סוכר חום למה אי אפשר צבע אחד מזה תורם
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 15:55
ם*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 15:58
לפעמים הסוכר חום תורם למרקם של המתכון (למשל בעוגות ועוגיות) לגבי מה ההבדל, אני לא סגורה על זה, יש כל מיני דעות על זה - חלק אומרים שסוכר חום יותר בריא, יש כאלה שאומרים שזה סוכר לבן אבל פשוט צבוע...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:07
מבחינה מולקולרית זה בדיוק אותו הדבר!!! פשוט חד סוכר שנראה אחרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2020 בשעה 16:10
טוב לדעת שזה תורם לעוגיות אז אני יקנה סוכר חום שיהיה לי בבית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך