כמו שחן רשמה ..אבל אפשר גם להכין רגיל ואז לשים גבינה צהובה בסוף מעל ולהכניס לתנור.
אם את עושה תפו״א מוקרם למשל אז זה ישר בתנור ואת יכולה מראש לשים את הגבנ״צ מעל ולאפות או לתת אפיה ולהוסיף את הגבינה באמצע/בסוף..תלוי באיזו רמה את אוהבת את ההקרמה..
אפשר לעשות את זה גם אם בישלת בסיר..אחרי שבישלת נגיד פסטה ברוטב שמנת או רוזה וכאלה, את יכולה להעביר לתבנית שיהיה דחוס כזה לא יותר מידי מתפזר בתבנית, ולשים גם חתיכות גבנצ מעל הפסטה ולתת לזה כמה דק להקרמה..חשוב שיהיה הרבה רוטב שהפסטה ללא תתקשה לך בתנור..