הגיוני שחלב שאוב שהיה במקרר יום אחד נראה נוזלי למטה ולמעלה יותר מוצק ? ?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2020 בשעה 07:42
השומן צף למעלה וזו כנראה השכבה שאת רואה. תערבבי את זה בצורה של ערבול מעגלי ולא ניעור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2020 בשעה 07:45
בדיוק איך שמאיה אמרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2020 בשעה 07:48
אם אני מערבבת עם זה עוד חלב ששאבתי היום ואז מכניסה להקפאה עדיין צריך לערבב או רק בהפשרה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2020 בשעה 07:52
קודם כל את צריכה להשוות טמפרטורה, לא לערבב את הטרי החמים עם הקר מהמקרר. אחרי שאת משווה טמפרטורה את יכולה לאחד ולהקפיא.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך