שאלה לא קשורה- בנות שאופות לחם לשבת ברוך ה' התחלתי לאפות לחם ביום שישי אבל לוקח לי מלא זמן..חשבתי להתחיל ביום חמישי או אפילו רביעי ולהקפיא, אתן ממליצות? זה נשמר טוב או מתייבש? ואיך שומרים במקפיא כשזה חמים/חם/קר? ועוד שאלה קטנה- אתן עוושת הפרשת חלה כל שישי? תודה לכן⁦♥️⁩
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2020 בשעה 09:24
יוצא מושלם אחרי הקפאה ממש כמו טרי...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2020 בשעה 12:01
יצא לי פעמיים להכניס את הבצק למקרר בחמישי בלילה ולאפות שישי צהרים יצא 👌🏼👌🏼
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2020 בשעה 12:42
אני מקפיאה שזה עדין קצת חמים יוצא מושלם

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך