☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 564050
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 13:42
באיזה בקבוק אתן נותנות מים לקטנטנים? בת חצי שנה מחר , רוצה לתת לה מים בבקבוק אין לי בקבוק עבור זה .. אשמח להמלצות ותמונות
אמהות
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 13:50
.
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 14:24
אשמח גם להמלצה
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 16:41
אותו בקבוק שאני נותנת תמל רק פטמה שונה תמל בפטמה 2 מים פטמה 3 ודייסה איקס בקבוק מאמ
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 16:46
נוק בקבוק מעולה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2018 בשעה 10:23
שבוע 39+4 צואה משוחררת, כל יום, כמה פעמים ביום! עוד מישהי חווה את התופעה בשבוע הזה?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
4 בינואר 2020 בשעה 02:55
סיפור הלידה שלי 😍❤️ טוב אז קצת על הסיפור שלי. הייתי ביום רביעי בבוקר בעבודה ואחר כך טיול כם הכלב כמו כל יום רגיל. בשעה 21:00 כבר נרדמתי וב22:00 התעוררתי לשירותים ומכאן הכל התחיל, הירידת מים שלי הייתה בטפטופים ככה שעד שהבנתי שזו כנראה ירידת מים לקח זמן. מפה לשם הגעתי לבית חולים בסביבות 23:00 ומשם מוניטור ארוך של שעה פלוס כי היא הייתה מאוד ישנונית. החליטו שבגלל שאני שבוע 36+4 מושכים אותי עד שאגיע לשבוע 37 ואז נותנים זירוז ובגלל זה אישפזו אותי במחלקה אחרת ולא יולדות. הגעתי לשם ובסביבות 4:00 התחלתי להרגיש כאבים חזקים יותר בגב וביקשתי אקמול ואז הם חיברו אותי שוב למוניטור ראו צירים סדירים ( בכלל לא הבנתי שזה צירים 😬) וראו פתיחה 4 ומחיקה מלאה , שלחו אותי חזרה ליולדות עד שהגעתי למיון יולדות הייתי עם פתיחה 7 ועד שנכנסתי לחדר לידה הייתי כבר עם פתיחה מלאה. לא לקחתי אפידורל, הייתי עם גז צחוק ואני יכולה להגיד שזו הייתה חוויה. הכי חשוב לבוא עם ראש פתוח ולא לעשות תכנון מהבית כי לא יודעים לאן זה הולך להוביל. אני גם חייבת להגיד שבעלי תיפקד שם בצורה מדהימה, הוא היה רגוע למרות שהוא ראה שכואב לי, עשה איתי יחד נשימות ועשה לי מסאג׳ בגב בכל ציר, בקיצור העביר את הלידה בצורה הרבה יותר טובה.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
27 בינואר 2020 בשעה 19:44
העמסת סוכר 50 תוצאה גבוהה אז הריון ראשון ועשיתי היום בדיקת העמסת סוכר 50 והתוצאה הייתה 193 כשהטווח זה עד 140. חשבתי שצריך לצום והאחות שלחה אותי לאכול משהו לפני הבדיקה ואכלתי פיסטוקים. זה השפיע לדעתכן? למישהי הייתה תוצאה דומה וב100 הייתה תוצאה טובה?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2020 בשעה 10:22
צוואר רחם מחוק 30% היי אני שבוע 34+2 לידה ראשונה אני עם כאבים מהלילה ועשיתי בבוקר מוניטור והכל בסדר בבדיקה אצל הרופאת נשים היא אמרה שהצוואר מחוק 30% מה זה אומר?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
3 באפריל 2020 בשעה 04:32
ירידת מים?! היי פעמיים התעוררתי להרגשה שיוצא לי נוזלים (סליחה על התאור 🤦♀️) וכל פעם מתפנה ואז כלום אומנם הריון שלישי אבל אף פעם לא היתה לי ירידת מים (בשניהם פקעו מים ) מה זה יכול להיות ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2020 בשעה 13:34
מקיאות? אני שבוע 6+6 ולא מקיאה... אבל כן יש בחילות בוקר, ולפעמים תוקף גם במהלך היום. קצת כאבים ״זרמים״ בבטן תחתונה. ותחושה כללית של כבדות
💬
5 תגובות