סלט בטטה וצילי את הצילי אני שמה אחרי האפייה של הבטטה או לפני?
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:13
אפשר קצת לפני וקצת אחרי כדי שהטעם שלו יהיה חזק יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:17
תודה, איזה עוד תבלינים צריך?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:17
אחרי האפיה אני ישים שומשום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:18
אני שמה ככה : בתנור 200 מעלות שמן זית מלח פלפל קצת צילי מתוק פפריקה לאיזה 45 דקות שיהיה קצת שרוף ,ואז אחרי האפייה שמה קצת שום כוסברה צילי מתוק ולפני ההגשה אגוזים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות