סלט בטטה וצילי
את הצילי אני שמה אחרי האפייה של הבטטה או לפני?
אוכל
💬13 תגובות
תגובות (13)
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:13
אפשר קצת לפני וקצת אחרי כדי שהטעם שלו יהיה חזק יותר
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:17
תודה, איזה עוד תבלינים צריך?
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:17
אחרי האפיה אני ישים שומשום
משתמשת פורטי8 במאי 2020 בשעה 06:18
אני שמה ככה :
בתנור 200 מעלות שמן זית מלח פלפל קצת צילי מתוק פפריקה לאיזה 45 דקות שיהיה קצת שרוף ,ואז אחרי האפייה שמה קצת שום כוסברה צילי מתוק ולפני ההגשה אגוזים