דחוף למבינות בבצק!!! הכנתי בצק לפריקסה בשעה שתיים הוא הלך להתפחה, שכחתי ממנו ופתחתי עכשיו ויש לו ריח די חמוץ. מה לעשות?? לוותר??
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2020 בשעה 13:52
כנראה התקלקל :(
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2020 בשעה 13:54
הוא תפח בצורת תסיסה או תפיחה רגילה ? (הבצק נהייה מחורר ולא יפה לעין ,או עדין חלק ואחיד )
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2020 בשעה 13:58
מחורר...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2020 בשעה 14:00
הלך ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך