☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 562168
משתמשת פורטי
4 במאי 2020 בשעה 18:59
לא מצליחה להבין האם משפחתונים חוזרים לשגרה ביום ראשון ??
אמהות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
4 במאי 2020 בשעה 19:29
.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2017 בשעה 14:36
שבוע 7 לפני שגיליתי שאני בהריון קבעתי תור לרופאה שהומלצה לי ע"י חברה, התור הוא רק ב5.9 מה אתן אומרות מאוחר מידי או שאין מה לדאוג? ניסיתי להקדים ללא הצלחה, אני עברתי הפלה שנה עברה אחרי שלא מצאו דופק בשבוע 7 ובגלל זה קצת מודאגת.
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
22 במרץ 2019 בשעה 12:12
מחזור והנקה אני מניקה בעיקר בבוקר ושואבת במהלך היום, אתמול לא שאבתי 10 שעות בערך כי יצאנו לארוחה והתעכבנו שם כמה שעות טובות, כשחזרתי הבייתה שאבתי.. וקיבלתי מחזור! המחזור משפיע איכשהו על ההנקה? מפחית את החלב?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
23 ביולי 2020 בשעה 11:43
כאב בטן שבוע 29 מחר, קמתי בבוקר עם כאב בטן שעבר ועכשיו עוד פעם חזר מן דקירות כאלה בבטן תחתונה ולפעמים גם באמצע... הייתי ביום ראשון במוקד והכול היה בסדר🙏🏻 ממה זה יכול להיות 😒 אולי גזים? או אין קשר
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2020 בשעה 16:33
אני עושה פאפ כל 3 שנים ותכלס אפעם לא ייחסתי לזה חשיבות בנות אומרות שזה כואב/לא נעים - לא זוכרת כלום מהבדיקה או משהו חריג עכשיו מסתבר שהתשובות גם לוקח להם חודש וחצי (איך עומדים בלחץ שאז לא ייחסתי לו חשיבות?) ברוך השם הכל יצא בסדר עד היום אבל פתאום עם המודעות לחשיבות של זה בא הלחץ רק אני?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
20 בינואר 2021 בשעה 15:58
מה עם זה שחיסנו אותי במקום לשעלת לשפעת??? 😭 מפחדת מהתסמינים... של שני החיסונים הללו...
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2021 בשעה 07:31
שבוע 31 - כבר 2 לילות לא ישנה.. מרגישה שהוא למד לבעוט חזק ומהרגע שאני נשכבת במיטה הוא פשוט בועט בי במקומות הכי כואבים.. זה מקפיץ וכואב ולא מצליחה לשכב לישון. אני גמורה מעייפותתתת! למישהי יש רעיון איך להרגיע אותו?
הריון ולידה
💬
1 תגובות