☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 561375
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 08:13
משטח פעילות למי יש את משטח הפעילות הזה?
הריון ולידה
💬
18 תגובות
תגובות (18)
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 08:45
לי
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 09:20
נראה לי דק מדי הילדה בת 3 חודשים נראה לך בסדר לדים אותה
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 09:21
כן זה מספיק מבודד. את יושבת ולא מרגישה קור נכון? זו האינדיקציה שלך. אם את לא רגועה את יכולה לפרוס עוד סדין או משהו או חיתול פלנל או אוניברסיטה .
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 09:22
כן שמה על אונברסיטה אבל לפעמים עושה תרגילים איתה מפחדת על הגב שלה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2018 בשעה 03:45
אוף, איזה יאוש! לא מצליחה לחזור לישון.. אני חולה כבר יומיים, אז ב2 הלילות האחרונים ישנתי גרוע, התעוררתי מלא ו הרגשתי שאני הוזה.. ודווקא עכשיו אני מרגישה יחסית יותר טוב (לקחתי אקמול ב2) אבל לא מצליחה לחזור לישון........ אהההה מה עושים?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2019 בשעה 12:28
חייבת לשתף מה שקרה לי עכשיו הגוף שלי פשוט רועד ממה שקרה עכשיו ושבחסדי שמיים נגמר בשלום! הקטנה בת שלושה חודשים היא שכבה לידי במיטה הכל טוב ויפה פתאום התחילה לצרוחחח בקטע מלחיץ יישר הסתכלתי עליה וקלטתי והבגד נתקע לה בעגיל היא השתוללה ועוד יותר הכאיבה לעצמה אז יישר תפסתי אותה בצורה שהיא לא תישתולל ותסכן את האוזן ניסיתי לשחרר וקלטתי שזה ממש תפוס לה וכל ההתעסקות בניסיון לשחרר יכולה לעשות נזק ולגרום לבכות ולהשתולל יותר אז בצורה כל שהיא ירדתי מהמיטה בניסיון לא להזיז את הבגד ואותה מהאזון ולפי הבכי קלטתי איזה תנועת החזקה עושה לה כואב ואיזה פחות והלכתי בזהירות איתה לכיוון המטבח פתחתי את המגירה והוצאתי מיספריים הנחתי את הילדה על השייש בשכיבה הדלקתי אור ובזהירות רבה ובעדינות מבלי לפצוע אותה גזרתי את חוטי הבגד מהעגיל וככה הצלחתי לשחרר אותה מבלי שיגרם נזק אני לא מאמינה שזה עבר בשלום ולא קרה לאוזן שלה שום דבר ברוך ה׳ אבל הדקות האלה היו נראות כמו נצח וסיוט שלא יודעת אם בכלל זה יגמר בשלום! בכל מיקרה אני אותה אחת שהעלתה פוסט מלפני שבוע שהחיתול נתפס בעגיל והעיף את העגיל מהאזון וגם נגמר בשלום! עכשיו אני ממש רוצה להעיף לה את העגילים המחורבנות האלה מהאוזנייםםם כי אני כבר בטראומה מהםם אפשר להוריד לה פשוט? מבלי שתיהיה אינפקציה? מצידי שהחור יסתם ! בכל מיקרה אני גם שיתפתי את הפוסט הזה בשביל להזהיר אמהות אחרות מלעשות עגילים בגיל כזה מסתבר שזאת לא ההחלטה הנכונה ומאותו יום אין לי שקט!! (יש לה עגילי פרח קטן האם הן נתפסות יותר בדברים מאשר עגילים בצורה של נקודה/יהלום?)
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
6 בנובמבר 2019 בשעה 14:28
לחצים אני שבוע 32+3 יש לי לחצים והרבה פיפי האם זה תקין
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
7 ביוני 2020 בשעה 20:03
עוגת גיל שנה היי בנות, מכירות מישהי שיכולה להכין עוגה כזאת?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2020 בשעה 17:57
מישהי שצמה וגרם לה לצירים ולידה ? מחר צום גדליה ומתלבטת אם לצום שבוע 38+3 ומחכה כל כךךךך ללדת !
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2020 בשעה 07:34
שבוע 30 התינוקת שלי במצג ראש אני מרגישה כל בזמן כאילו היא נוגחת עם הראש בפות שלי חחח הגיוני ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות