בבקש בלי לשפוט...מספיק קשה לי😥😥😭 הבן שלי בן 10 חודשים. גיליתי השבוע שאני בהריון שני לא מתוכנן ואני עם גלולות... אני מרגישה שלא הספקתי להנות מהחוויה של האמא לתינוק אחד. עוד לא הספקתי להעניק לו את מה שאני רוצה. בנוסף הזוגיות שלי עדיין לא "חזרה לעצמה" אחרי הלידה של הבן הראשון...וכבר להביא עוד ילד? קשה לי ממש ואני רוצה לוותר על זה. גם בעלי מתקשה לעכל. משהי היתה במצב דומה או מכירה משהי שהיתה במצב דןמה ועשתה הפלה עם כדורים בלי להרגיש רוצחת?
אמהותאמהות
💬32 תגובות👍1 לייקים

תגובות (32)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2020 בשעה 18:11
זה לא נורא תישמחי גם לי היה ככה ילדתי בן שני והיתה לי בת שנה וחודש וכבר ילדתי זה חויה שלא תחשבי על הפלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2020 בשעה 18:11
באמת קצת קשה עכשו אחר כך זו חויה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2020 בשעה 18:11
חושבת שזו טעות להפיל, מכמה סיבות, יכול להיות שעכשיו את לא מכונה אבל עוד כמה חודשים תרצי ממש ואז תתחרטי שהפלת. מעבר לזה ברגע שהתינוק יגדל הוא יצטרך חברה ואת כאמא תראי את זה ותרצי לספק לו את זה יותר מהכל ( מניסיון הייתי במצב שלא רציתי עוד אחד בינתיים והיום הבת של בת שנה וחודשיים ואין דבר שרוצה יותר עבורה מאח או אחות ) , דברים באים על מקומם בשלום לדעתי זה לטובה וכל תינוק מביא איתו ברכה אדירה.. בהצלחה ענקית !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2020 בשעה 18:15
תחשבי שהבן שלך יהיה כבר בן שנה וחצי זה ממש סבבה לא אומרת שקל .. דבר שני זה באמת מלחיץ בעיקר כשזה לא מתוכנן אבל אני חושבת שהקב"ה שלח לך מתנה כי את עם גלולות וגם לא רצית ובכל זאת שלח כנראה שהוא חושב שאתם מסוגלים לקבל את המתנה היקרה הזאת .. מאחלת לכם שהזוגיות שלכם תחזק וטם את בוחרת בכל זאת לעשות הפלה מאחלת לך גם בהצלחה חס וחלילה לא שופטת בהצלחה בכל מה שתבחרי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך