צלי בשר מספר 6 ממש בקלות. להרתיח בסיר לחץ בערך שעה וחצי 3 גושיי בשר למי שאין סיר לחץ אז 3 וחצי שעות בסיר ולבדוק כל הזמן שיש מים. רבע שמן, לקצוץ 2 בצלים לרצועות דקות ולקתוש לסיר 4 שיני שום לחכות שיזהיבו תבלינים: מעט כורכום, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה מרוקאית בשמן ומלח. להוסיף 4 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ולטגן הכל להוסיף שזיפים (זה טעים) 😋 להוסיף 2 כוסות מים מהציר של הבשר לחתוך את הבשר לפרוסות ולהוסיף2 כוסות מים רתוחים לזלוג סילאן מעל הכל (מעט) לכסות חצי מהסיר על להבה בנונית עד שהרוטב מסמיך מידי פעם להשקות את הבשר עם הרוטב יוצא מעדן.
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 13:42
זאת התוצאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 13:42
זה הרוטב כשהוא מטוגן בסיר..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 14:37
נראה פצצצה !! פעם הבאה יהיה נחמד שיעלה יום חמישי שנספיק להכין לשבת 😉 וכמה זמן שלוש גושי בשר במשקל ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 14:46
אהובה, אני מרתיחה את הבשר ביום חמישי בערב ומכנעסה למקרר עד למחרת ואז מבשלת את הבשר עם הרוטב.❤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך