
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 13:42
צלי בשר מספר 6 ממש בקלות.
להרתיח בסיר לחץ בערך שעה וחצי 3 גושיי בשר
למי שאין סיר לחץ אז 3 וחצי שעות בסיר ולבדוק כל הזמן שיש מים.
רבע שמן, לקצוץ 2 בצלים לרצועות דקות ולקתוש לסיר 4 שיני שום
לחכות שיזהיבו
תבלינים: מעט כורכום, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה מרוקאית בשמן ומלח.
להוסיף 4 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ולטגן הכל
להוסיף שזיפים (זה טעים) 😋
להוסיף 2 כוסות מים מהציר של הבשר לחתוך את הבשר לפרוסות
ולהוסיף2 כוסות מים רתוחים לזלוג סילאן מעל הכל (מעט)
לכסות חצי מהסיר על להבה בנונית עד שהרוטב מסמיך
מידי פעם להשקות את הבשר עם הרוטב
יוצא מעדן.
במטבח עם מעיין

💬9 תגובות👍1 לייקים