סופריטו 💖 מעדן לשבת ה-👑
אוכלאוכל
💬8 תגובות👍2 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 11:46
וואו ניראה מעולה! אפשר מתכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 11:50
פעם ראשונה שאני רואה שעושים בשר בדרך כלל אני עושה עם עוף.. ניראה טוב מה המתכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 11:52
ניב אני עושה פעם עם עוף ופעם עם בשר 🙄 תודה רבה תכף שולחת מתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 11:54
סופריטו בשר מצרכים: מגש קוביות צוואר/צלי חתוך קוביות 3 תפו"א לבנים גדולים פרוסים 8 שינים שום , חלקם חצויים כוס / כוס וחצי מים רותחים חצי בצל / בצל קצוץ מלח, פלפל שחור כורכום שמן אופן ההכנה: שמים שמן בסיר סוטאז' ומטגנים את התפו"א נכל הכיוונים עד שמשחים ומוציאים לצלחת.. שופכים מהשמן שבסיר כך שיישאר חצי סנטימטר בערך ומטגנים את הבצל והשום ... אחרי כמה שניות צורבים את קוביות הבשר על הבצל והשום מכל הכיוונים עד שמשחים. לאחר שצרבנו מכל הכיוונים מוסיפים כורכום, פלפל שחור ומלח.. מערבבים טוב ומוסיפים כוס או כוס וחצי מים רותחים, רתיחה כמה דקות ומנמיכים... משאירים מכוסה שעתיים וחצי . אחרי שעתיים וחצי מוסיפים את התפוחי אדמה .. מרטיבים בבישול... סוגרים שוב מכסה לעוד שעה וחצי .. וזהו. יוצא חמאהההה . וכל המרבה בזמן משך הבישול - משובח!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך