אבקתאפייה בבצק מה יקרה אם אשים אבקת אפייה בקמח תופח+ שמרים( השמרים לא בקמח) כי החלה החומה לא תופתחת מספיק אפשרי דבר כזה?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 09:26
לא הבנתיי אותך בכלל האמת תנסי להסביר לי שוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2020 בשעה 09:42
אני שמה את שלושתם חחח גם אם לא רשום במתכון תמיד מוסיפה אבקת אפייה וזה רק עושה יותר אורירי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך