ויטמינים עם חששות היי, אני בשבוע 12. לרוב אני נמנעת מתרופות ותוספים אך בעקבות המלצת רופא לוקחת כבר שלושה שבועות את הפריגנטלי והאומגה שלוש של סופהרב. כל פעם מחדש עולות לי מחשבות מפחידות שזה לא טבעי לגוף ולהריון ואולי זה החלטה שגויה. מה אומרות? אתן לוקחות? לקחתן בעבר והכל טוב?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 18:14
אם זו המלצת רופא אז למה את חושבת שזה שגוי? במהלך ההיריון העובר ״לוקח״ ממך את כל מה שהוא צריך כדי לגדול. ויטמינים, ברזל, סידן וכו.. התוספים שהרופאים אומרים לקחת זה כדי להגדיל את המאגר ושלא ייחסר לך אחד מהדברים. תקראי על זה לעומק, אין בזה שומדבר שגוי, מיותר או מזיק.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 18:55
אני יכולה להבין את העניין של התרופה..למרות שקשה לי להאמין שנגיד אוויר מרפא סרטן🤔 אבל תוספים/ויטמינים מה את רואה לא בסדר בהם? הגוף בהריון צורך הרבה יותר מהמשאבים הטבעיים שהגוף שלך מסוגל לייצר..את לא "עובדת פה על המערכת" ...אם את מאמינה שהגוף שלך מסוגל לייצר את הכמויות הדרושות בלי תוספת חיצונית אז פשוט תמשיכי ותראי ...אגב את האומדה 3 את יכולה להחליף בסלמון..די טבעי..וכנל לגבי ברזל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 18:56
אומגה*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 19:10
אני מבינה אותך. גם לי מאוד קשה לקחת תרופות. בתחילת ההריון הייתי מחפפת עם הויטמינים והקפדתי לאכול ארוחות מאוד מאוזנת אבל עם הזמן ראיתי שזה לא מספיק בדיקות הדם יוצאות לא טובות ורק הולכות ומדרדרות. התינוק שואב ממך הכל והאוכל שלנו דל מדי בגלל כל ההנדסה שעושים לו. עכשיו אני ממש מקפידה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך