פילה מושט
איך אני מוציאה תריח של הדג?
ואשמח למתכון של דג מרוקאי ברוטב
אוכל
💬11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 13:08
אני משרה אותו במים ושופכת כל פעם. בסוף שמה קצת חומץ במים ואחרי 10 דקות שופכת ושוטפת. שמה על כל דג מלח גס ואחרי 10 דקות לימון. אירי רבע שעה סוחטת את הדג ומכניסה לסיר. מוציא את כל הג'יפה
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 13:09
תשרי את הדג במלח ולימון , אני שמה אותו איזה שעתיים עד שהוא לבן ואין ריח
לרוטב שימי שמן פפריקה מתוקה כף מלאה פפריקה חריפה לפי הטעם מלח ושום רסק כף לא מלאה ולא שטוחה מידי אמצע מעט מים , שום שלם אני שמה ממש הרבה שימי פרוסות לימון איזה 2 חומוס שלם כוסברה וגמבה אדומה 10 דק אש קטנה
שמים את הדגים מעל עוד כוסברה עוד טיפה מים אש בינונית עד שירדו המים ויש מעט רוטב
בתאבון ❤
משתמשת פורטי30 באפריל 2020 בשעה 13:20
תודה בנות😍
לחכות שהדג יפשיר ואז להשים אותו עם מלח ולימון?