עוגת בראוניז ב 10 דקות,?!
הנה המתכון:
135 שוקולד חלב
275 שוקולד מריר
340 גרם ביצים
250 גרם מרגרינה.
135 גרם קמח
8 גרם נס קפה אבקה.
5 גרם אבקת אפיה
300 גרם סוכר
חצי כוס אגוזים.
לגבי ביצים, כול ביצה שוקלת בין 50 ל60 גרם.
מהלך ענינים:
מרתיחים מרגרינה בסיר, שזה רותח ממש מורידה מהאש ומוסיפה את כול השוקולד ומערבבת לאיחוד.
במיקסר ביצים
וסוכר להקציף עד שהמסה תראה בצבע בהיר.
ואז להוסיף יבשים:
קמח, נס קפה, אבקת אפיה.
שזה מאוחד לוקחת את המסה של השוקולד ושופכת למיקסר לאט לאט,
תוך כדי שהמיקסר עובד.
שזה התאחד, משמנת תבנית או שמה ניר אפיה משמנת אותו ושופכת את התערובת ומפזרת למעלה אגוזים ולתנור.
תנור 165 מעלות טורבו 25 דקות.
להכניס לסיום להתייצבות במקרר לשעתיים ואז לחתוך לקוביות.
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 13:07
את פשוט לא מסיפה אגוזים.
בהצלחה 😘
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 13:08
וואו תודה רבה
אפשר לשים במקום חמאה?
פשוט לא משתמשת במרגרינה מטעמי בריאות
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 13:37
לי יש ממש פשוט.
250 שוקולד מריר
200 גרם חמאה
כוס סוכר
3 ביצים
כוס קמח לבן רגיל לא תופח
אני אישית מוסיפה גם קצת תמצית וניל
וקורט מלח.
להמיס בקערה את השוקולד והחמאה
להוסיף את הסוכר עד שנטמע בשוקולד
להוסיף כל פעם ביצה אחת ולהערבב עד שסיימת עם כל הביצים
אחר כך את הוניל המלח ובסוף הקמח
לערבב הכל טוב טוב
לשטח את זה בתוך תבנית ולהכניס לתנור 160 מעלות ל20 דק בערך תלוי בתנור
לחכות שיתקרר ובתאבון