שאלה טעימות
איך נותנים טעימה של מלפפון ועגבנייה ?
בנוסף תפוח עץ מבשלים קודם ?
ואגס... מגרדים בפומפייה או טוחנים ?
יש לי בלגן בראש מזה🥵
תודה יקרות
אמהות
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 00:13
תפוח את יכולה לטחון ..
גם אגס , בהתחלה בנפרד לחכות יומיים ולנסות משהו אחר !
עגבניה יש בה הרבה "מיץ" בכפית הכי לא בעיה שיש !!
מלפפון לא עשיתי לו טעימה בגיל קטן ...
עכשיו הוא בן שנה + אז אני נותנת לו חתיכות קטנות וקצת מועכת
אפשר בעצם למעוך את המלפפון זה ממש קל !
בהצלחה 😘
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 00:16
תודה רבה יפית פשוט נאמר לי לבשל קודם כדי שיצא ״גרבר״ ❤️❤️
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 00:23
אני לא מבשלת לו ...
הוא גם ככה יותר מתחבר לירקות מאשר לפירות !
אז רק עשיתי לו טעימות , היום הוא לא אוכל הרבה פירות !
יותר ירקות שאותם אני כן מבשלת ..
אבל את בפרוש יכולה לבשל את זה ואז יהיה לך סוג של גרבר ...
ואם את לא מבשלת את לטחון את זה ממש ממש דק בלי שום גושים !
משתמשת פורטי29 באפריל 2020 בשעה 02:44
עגבניה ומלפפון גירדתי בחלק הדק של הפומפיה בזמן הטעימות.
יש כאלו שמביאו ככה גם פירות.. אני בהתחלה הייתי טוחנת את הפירות למרקם חלק חלק.
ואני לא בישלתי תפוח ואגס , נתתי אותם טריים.
טחנתי כל מה שטחנתי, וישר הקפאתי בתבנית סיליקון. וכל יום הייתי מפשירה קוביה אחת.