
משתמשת פורטי28 באפריל 2020 בשעה 18:16
בלחץ אטומי, אכלתי עכשיו
המבורגר שהכנו בבית (אריזה קנויה אבל הכנו במנגל בבית) וזה היה הרבה זמן במנגל אבל משום מה זה נראה עדיין קצת חי בפנים.. בגלל המרקם והתבע הכתום הזה (לא ורוד) החזרתי למנגל וזה נשאר באותו צבע זה לא נהיה אפור או משהו, כנראה מהתיבול...
קיצור אכלתי חצי המבורגר וכואבת לי הבטן קצת..כאבים בקיבה כזה קלים או עמןסה לא יודעת...
אני ללוחצה מכל דבר ופוחדת ממומים.. יש בנות ששמות פס על הכל, דופקות פסטרמה ועניינים והכל טוב אצלי אבל ואני כמה שנזהרת פתאום זה נראה קצת לא עשוי וכבר כאבי בטן... זה היה 20 דק במנגל ועוד הוספתי לעוד 5-7 דק ...הפסקתי לאכול כבר מהפחד...הלחמניה פה מולי :/ אני יותר פוחדת שעשיתי נזק..מה לעשות?
אני חודש חמישי
הריון ולידה

💬7 תגובות