בננות תביאו לי בבקשה מתכון לחמין
פעם ראשונה שמכינה אז אשמח גם לטיפים...תודה בנות יקרות
אוכל
💬17 תגובות
תגובות (17)
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 12:49
באיזה תבלינים את מתבלת?
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 12:57
אשמח לשתף אותך ,אחרי שזה על הפלטה הצבע נהייה יותר קרמל
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 13:09
לפני שאת מתחילה יש לי כמה טיפים :)
*דבר ראשון סיר ,את צריכה סיר שלא יהיה טפלון ,ציפוי ,או משהו עבה הבשיול לא יהיה אותו הדבר בחיים
את צריכה סיר נירוסטה או אלומיניום טובה
*בשר יכולה להשים
נתח קצבים ,צלי כתף מספר 5 או 8,שריר,לחי ,בשר צלעות בקר,ובשר ראש
יכולה להשים עם עוף והודו
כרעיים ,גרון ,וזרוע
אני מתחילה בלהשים שמן בסיר על אש נמוכה בערך ל10 דק לצרוב את הבשר אחרי 10 דק מוסיפה תפוחי אדמה שלמים שיצרבו גם עוד 5 דק
אחרי צריבה את מטגנת את התבלינים עם הבשר
מלח ,פלפל לבן ,פפריקה מתוקה ,סוכר (כפית בערך ) מרק עוף ,וכורכום מטגנת ל2-3 דק עם שהסוכר נהיה קרמלי כזה ואת מוסיפה מים ממש מעט מעל הרכיבים
מוסיפה ביצים (אני מבשלת לפני ואז מוסיפה לסיר) יכולה להוסיף בלי בישול קודם (אבל לסבן את הביצים)אותי זה מגעיל גם קיטניות עם את רוצה חומוס שעועית את מוסיפה (אחרי שהשרת כל הלילה ,לא חייב פשוט הגזים אחרכך זה סיוט חח)
את האורז או חיטה אני מטגנת בנפרד עושה חצי בישול ומעבירה לשקית קוקי שלא קושרת ומעבירה לסיר מכסה במכסה ומגבת מביאה לרתיחה ,אחרי רתיחה שמה על אש בנונית לשעה וחצי אפילו שעה עם זה הולך לפלטה
זה על הפלטה זה נשאר גם מכוסה עם מגבת עד שאוכלים
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 13:10
חיטה ואורז אני מטגנת עם כורכום, מרק עוף ,מלח ,פלפל לבן ומוסיפה מים .. נגיד עם על כוס אורז אופן ההכנה היא 2 כוסות מים על כוס אורז
אז אני מכינה כוס אורז וכוס מים (כי זה ממשיך להתבשל בשקית )