איך מפשירים דג בצורה נכונה יש לי תחושה שאני עושה משהו לא נכון
אוכלאוכל
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 06:48
לוקחת דג מהמקפיא מוציאה את העור שמה בתוך קערה ואחרי זה בבוקר שזה שהדג מופשר סוחטת לימון שלם ומשאירה קצת את הדג בלימון לבינתיים שאני מתחילה להכין את הרוטב...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 06:50
אני שמה בקערה עד שמפשיר, אחר כך שוטפת טוב טוב ואז משאירה שעה בערך בקערה אחריי שפיזרתי עליו מלח גס ומיץ מלימון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 07:20
כמו שדינה כתבה ויעל כתבו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 07:59
מוציאה מהמקפיא מהלילה לקערה במקרר ובבוקר שוטפת ושמה במי עם לימון ומלח להשרייה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך