איך מפשירים דג בצורה נכונה
יש לי תחושה שאני עושה משהו לא נכון
אוכל
💬11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 06:48
לוקחת דג מהמקפיא מוציאה את העור שמה בתוך קערה ואחרי זה בבוקר שזה שהדג מופשר סוחטת לימון שלם ומשאירה קצת את הדג בלימון לבינתיים שאני מתחילה להכין את הרוטב...
משתמשת פורטי24 באפריל 2020 בשעה 06:50
אני שמה בקערה עד שמפשיר, אחר כך שוטפת טוב טוב ואז משאירה שעה בערך בקערה אחריי שפיזרתי עליו מלח גס ומיץ מלימון.