דחוף עזרה ממבינות בבצק אני מכינה בצק לעוגת שמרים ואני קולטת שזה קמח חיטה מלאה בטעות לא שמתי לב וזה כבר חצי שעה ועדין לא תפח כמה נורא זה יכול להיות?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באפריל 2020 בשעה 17:00
קמח מלא גם תופח זה לא קשור לקמח אני אוהבת להדליק תנור וחשים את הקערה של הבצק על הדלת זה תופח מהר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באפריל 2020 בשעה 17:01
אולי בגלל שלא לשתי מספיק? כבר חצי שעה והוא באותו גודל אוף באסההה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באפריל 2020 בשעה 17:04
קמח מלא צריך יותר מיים. אולי בגלל זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באפריל 2020 בשעה 17:08
להוסיף עכשיו ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך