יש לי משהו נדיר היום גם אני אכין
חצי קילו קמח
ביצה אחת
חצי כוס שמן
כפית מלח3 כות סוכר
כוס וחצי מים קרים
להתפיח 15 דק
לרדד לעלה למרוח שוקולד אני שמה נוטלה
את רוצה פרווה
(תמיסי שוקולד מריר חבילה עם שמן קנולה 4 כפות אחרי שמומס תוסיפי קקאו 3 כף ואבקת סוכר 3 כף תערבבי ותמרחי)
את הבצק שרידדת אחר שמרחת תסגרי לחצי (יוצא לך מלבן ארוך שזה שכבה של בצק שוקולד ובצק ) מחלקת למשולשים מגלגלת לרוגלך ושמה בתבנית אחרכך מכניסה לתנור טורבו ל180 מעלות עד שמוכן בערך 30 דק ושהם חמים את שמה עליהם סירופ או טובלת בסיר לכמה שניות
לסירופ: כוס סוכר חצי כוס מים ומיץ מחצי לימון להרתיח בסיר
יוצאאא מעדן בדיוק כמו במאפייההה היום אכין בלי נדר ואצלם ♡