שבוע 15 היי בנות, היום נכנסתי לשבוע 15 תודה לאל רציתי לשאול איך מרגישים בעיטות או תזוזות של הקטן? שיגיע הרגע כמובן מאמינה שלא ארגיש עכשיו.. לא יודעת אם השלייה קידמית או אחורית.. תודה (:
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באפריל 2020 בשעה 22:36
וממתי מרגישים בעיטות תנועות וכו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באפריל 2020 בשעה 04:50
החל מ 17 ניתן להרגיש בועות ודגדודים קלים , תלוי בשילייה שלך. ככל שתתחילי להרגיש מוקדם יותר כך גם את הבעיטות והתזוזות וכל הבטן שלך תרקוד סלסה 😀
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באפריל 2020 בשעה 04:54
אני עם שלייה אחורית הרגשתי את הילדה שלי כבר בשבוע 15. זה משתנה מאחת לאחת וגם תלוי במיקום השילייה כמו שציינת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באפריל 2020 בשעה 11:21
תודה לכולן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מה אתן חושבות ? יש לי חמה רעה, בקט שהיא עושה מה שנוח לה, שתלטנית ואגואיסטית. עכשיו אני מבינה שאני לא ישנה אותה וחבל לי על הזמן.. אבל כמה דברים : 1. לא מעוניינת לשמור איתה על קשר רציף.. לה נוח להתקשר כל יום לשאול מה קורה וזהו. לא בקטע של לבוא לעזור פשוט בשביל לסמן לעצמה וי וללטף את המצפון. אני משתדלת לסנן אותה כדי שתבין אבל לא תמיד מצליח.. אתמול התקשרה 4 פעמים!! 2. לא מעוניינת להגיע אליה עם הילד בלי בעלי. מבחינתה כשבעלי עובד משמרות שאגיע אליה עם הילד בלי בעלי ואפילו נישן אצלה.. 3. לא רוצה שתבוא אלי כשבעלי לא נמצא.. ומבלי שהיא מודיעה לפני שהיא באה. אם משהוא לא מכיר אפשר עוד לחשוב שאני רעה ושאכפת לה אבל באמת כל הדברים האלה לא נובעים מזה שאכפת לה ממני מהנכד או מהגן שלה .. אלא יותר מזה שזה נוח לה.. זה נכד ראשון וזאת ההתנהלות שנוחה לה. כשהייתי מאושפזת בבית חולים שבועיים אחרי לידה היא לא באה לבקר כי היינו במרחק של שעה נסיעה. חודש אחרי הלידה כשהתאשפזתי שוב היא טסה לחול.. ועזבה את הבן שלה לטפל לבד בילד. בגדול מרגיש לי שאן לה גבולות וכמו ילד קטן אני צריכה כל הזמן לסמן מה מותר ומה אסור. אתם חושבות שאני מגזימה? מה אתן הייתן עושות ?
זוגיותזוגיות
💬14 תגובות👍1 לייקים