פעם ראשונה שעושה חלה היי בנות.. עשיתי חלה יצא טעים אך יצא מבפנים בצק חום לא מבינה, למה אם השתמשתי בקמח ללבן. מישי יכולה להגיד לי למה? שמתי שמרים, ביצה, שמן, סוכר ומים הייתי צריכה לשים עוד משהו?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באפריל 2020 בשעה 11:14
כל הכבוד לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באפריל 2020 בשעה 11:33
קודם כל יפה מאוד לפעם ראשונה! במתכון שלי אין ביצה. מלח צריך להיות. מה הכוונה חום בפנים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באפריל 2020 בשעה 11:37
גם מלח שמתי.. לא יודעת זה לא לבן הבצק מבפנים (כמו שקונים בסופר) כמו שצריך להיות. זה חום בפנים רואים את זה בתמונה אמצעית כן תודה.. ממש רציתי לעשות 😍

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך