שאלה לגבי בשר טחון רוצה להכין פלפלים ממולאים בבשר וקנלוני (בלינצ׳ס ממולאים בשר ברוטב עגבניות) מישהי יודעת אם לפני הבישול של הפלפלים והאפיה של הבלינצ׳ס צריך לטגן את הבשר שישנה צבע? ואם כן לכמה זמן בערך...
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2020 בשעה 09:19
אני לא מטגנת, רק בישול ארוך על אש נמוכה-בינונית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2020 בשעה 10:34
אני מטגנת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2020 בשעה 10:40
בפלפלים ממולאים לא צריך לטגן לפני, אני מוסיפה לבשר גם אורז חי שיתבשל ביחד בזמן בישול התבשיל בבלינצ’ס אם זה אפיה קצרה יחסית כמו בורקס אז כן צריך לבשל את הבשר לפני

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך