גירוד בטוסיק היי בנות כבר כמה ימים שהתחיל לי גירוד בפי הטבעת. לא רואה כלום וזה לא בהכרח בלילה. קראתי שיכול להיות תולעים או טחורים.. לא מתאמץ בשירותים ולא יורד דם וגם לא רואה עם מראה משהו מיוחד.. איך אפשר לדעת מה זה ואם זה תולעים?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2020 בשעה 00:50
99%תולעים מאמי אפשר לראות אותם רק עם פנס בלילה שפותחים קצת את פי הטבעת כמובן את לעצמך לא יכולה ליראות פשוט להתקשר לרופא און ליין ולתאר ישר ייתנו לך וורמוקס וזה מותר בהריון תרגישיי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2020 בשעה 05:02
איך תולעים? אין לי ילדים עדיין ותקועה בבית כבר חודש.. מאיפה זה יכול להגיע?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2020 בשעה 06:38
לא בהכרח תולעים. לשטפי את האזור פעמיים ביום ביסודיות. לשטוף עם טוש. לנגב בעדינות. בשירותים להשתמש במגבונים לחים, להספיג את האזור ולנקות בעדינות. לעשות נעים למעיים.. מוזר אבל מרגיע. לשתות תה קמומיל טוב תמיד. מים עם לימון, נענע ותיון קמומיל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2020 בשעה 09:04
גם אני סובלת מזה ובהוראת פרוטוקול הפסקתי כמעט לגמרי השימוש במגבונים. אם את ממש חייבת, שיהיו היפואלרגניים ללא בישום ואחריהם עברי עם נייר טואלט יבש.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך