ביצה בפשטידה הכנתי פשטידה והיא הייתה קצת רטובה מבפנים, הנחתי שזה מהקוטג' ששמתי בכמות גדולה (שלושת רבעי קופסא) ושמתי ביצה אחת, זה היה בתנור ב190 מעלות בערך רבע שעה עד שהזהיב. אני תוהה אם אכלתי ביצה שלא בושלה מספיק או שזה בסדר מה אתן חושבות??
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במרץ 2020 בשעה 17:37
זה בסדר 190 זה מספיק בשביל להרוג כל חיידק שלא יהיה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במרץ 2020 בשעה 17:53
כנראה שזה מהקוטג, תשתדלי לבשל יותר את הפשטידה ו190 לחלוטין לא מספיק להרוג כל חיידק....

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך