☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 548745
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 10:03
בגדי הריון איפה אתן קונות חולצות קיציות שיסתירו את הבטן? תכננתי לצאת לקנות כמה חולצות אבל קורונה.. יצא לכן להזמין מאתר אפילו ישראלי לא יקר?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 10:07
עוקבת
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 10:09
מאתר של זארה... יש חולצות שעולות 40 שח והן מעולות!!! היתה לי בטן ענקייית והן הסתירו
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 10:52
אבישג ארבל נקסט אסוס
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2017 בשעה 15:36
כל הזמן חם לי חודש פברואר עכשיו וחם לי פצצות אפילו הלחיים שלי אדומות מחום משהו הזוי אני בשבוע 31 קרה למישהי?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
12 במרץ 2019 בשעה 11:50
סקירה מאוחרת היי בנות, יש לי דילמה. ובא לי לשתף ושתעזרו לי. טפו טפו בהריון הכל בסדר גמור מתפתח מצוין ואין שום דבר. סיפרנו לילד לפני שבועיים שאני בהריון והוא התרגש עד הגג (בן 4.5). נתנו לו לראות צילום של התינוקת בבטן, והסברנו לו שהיינו אצל הרופא והוא צילם ואז הוא ביקש שפעם הבאה ניקח אותו לראות גם. עוד מעט יש לי סקירה מאוחרת וזו הזדמנות לקחת אותו למשהו שיכול להיות חוויה משפחתית מהממת, מצד שני במוח מאחורה יש לי חשש שחס וחלילה יהיה משהו ואז לא בא לי שהוא יהיה שם. לא רוצה שפחד יגרום לי לפספס חוויה שאני יכולה להעניק לו וליצור חיבור עם אחותו הקטנה לפני שנולדה, מצד שני זה מרתיע. מה אתן חושבות?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
6 בדצמבר 2019 בשעה 01:26
הנקה בלידה ראשונה- עזרה היי בנות, בבית חולים הלחיצו אותי שלתינוקי יש ירידת סוכר ולכן התעקשו שאם אני לא מצליחה להאכיל שיוכל מבקבוק. כמובן שהסכמתי. אף אחד כולל יועצת הנקה לא הסבירו לי שביומיים שלוש הראשונים אין חלב רגיל אלא חלב שקוף צהבהב שצריך לדעת כיצד להוציא מהפטמה ושנוא סופר חיוני לתינוקי. התינוק בן יום וחצי. האם אני עדיין אצליח להניק ובמי או מה טוכל להיעזר בכדי לעשות את זה טוב ולהצליח? מאוד מאוד לא רוצה להאכיל מבקבוק.
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
14 ביולי 2020 בשעה 18:20
עאישה אהובה, או מי שיודעת כמה זמן ניתן לחתום אבטלה על התפטרות לטובת טיפול בילדים? זה משתנה לפי גיל/ותק עבודה או שיש,זמן קבוע מראש?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
4 בספטמבר 2021 בשעה 14:20
**שבוע 27+5** שותה מים 2 וחצי 3 ליטר ליום. בבוקר שלשולים/יציאות רכות כבר במשך שבוע (יש פעמים שיש ממש שלשול מיימי) לא משנה מה אני אוכלת( פעמיים ביום) ולאחר מכן במהלך היום אין לי כלום.. אני ממש מודאגת זה מיום ראשון ככה אצלי עד היום. האם יש מימה להילחץ?מימה נובע? האם זה תופעה מוכרת בשבוע הזה?
מדברים על הכל
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
12 באפריל 2022 בשעה 20:29
*נידה* הי בנות, אני ארבעה חודשים אחרי הלידה ברוך השם, וזו הפעם השניה שאני במחזור מאז. המחזור שלי ממש ארוך! היום למשל אני ביום ה6 ואני לא רואה את הסוף. החלטתי לחזור לשמור נידה (היינו שומרים לפני ההריון) אבל המחזור נשאר ארוך ואם לא אפילו ארוך יותר! מה עושים??? לא לוקחת גלולות ולא מעוניינת גם לקחת….
הריון ולידה
💬
11 תגובות