איך מכינים? צ'יפס מתפוח אדמה?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2020 בשעה 09:37
לוקחת תפוח אדמה, מקלפת, שוטפת במים חותכת לרצועות מרתיחה שמן עמוק במחבת/סיר מכניסה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2020 בשעה 09:55
אני ממליצה להכין בתנור עם שמן זית ומלח לדעתי לא פחות טעים ממטוגן והרבה יותר בריא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2020 בשעה 10:01
בתנור לא מתקרב מבחינת טעם, אכן יותר בריא אבל אם כבר אוכליםציפס אז כמו שצריך. לגבי השמן אני מוציאה את הציפס למסננת כדי להפטר משמן עודף ואחכ מעבירה על נייר סופג לתבנית. להוראות של שולה רק אוסיף כמה טיפים, מומלץ לנגב את הציפס להפני הכנסה לשמן כדי שהשמן לא ישרף ויוציא טעם מר ולהמליח כדי שציפס יתפוס טוב את המלח. השמן צריך להיות חם מאוד כשאת מכניסה כדי שהתפוא לא יספח יותר מדי שמן. לא לשחק עם הציפס כשהוא בשמן. לתת לו זמן וסבלנות כדי שלא יתפרק. בהצלחה!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך