שאלה לגבי קרם ברולה 🤦 אני בשבוע 12 ובטמטומי אכלתי קצת קרם ברולה במסעדה ושכחתי לשאול אם הביצים מפוסטרות או אם עבר בישול/אפייה... לא חשבתי על זה בכלל קצת מודאגת מהעניין, מישהי יודעת אם יש בזה סכנה? או בגדול איך זה עובד במסעדות והאם הקינוחים מפוסטרים בדרך כלל?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 20:41
אני יודעת שאסור. הקינוח על בסיס ביצים חיות וזה עובר אפייה על טמפרטורה נמוכה יחסית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 22:02
אל תדאגי אני מתה על קרם ברולה ושאלתי בכמה מקומות היום לרוב הוא בכלל משמנת ולא מביצים חיות.. גם למי שלא בהריון יש סיכון עם ביצים חיות ורוב המקומות לא רוצים בכלל לקחת את הסיכון! וחוץ מזה גם אם אכלת ביצה חיה חלילה זה לא אומר שיש לך קלקול קיבה כנראה ששעה אחרי כבר היית מתחילה להקיא אם זה היה המצב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 22:44
יכולה להגיד לך שכשגיליתי שאני בהריון בבדיקה הראשונה אצל רופאת הנשים שלי עברנו על כל מיני דברים שאסור לאכול וזרקתי קרם בורלה לאוויר... אמרה לי ״למה לא? זה אפוי״ (הרופאה שלי צרפתייה וצחקה על זה...) אומנם לא אכלתי עד עכשיו אבל לפיה מותר לאכול.. 🤷🏻‍♀️ רופאה שלי של שנים ועם המון ניסיון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2020 בשעה 12:05
תודה נשמות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות