הכנת בצק היום ולאפות מחר רוצה להכין את הבצק כבר היום ( חצי מקמח מלא וחצי לבן) , לא יהיה לי זמן לחכות להתפחה ואפייה , יש פיתרון ? אולי מקרר עד הבוקר או משהו אחר?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 18:42
כתבו על זה פוסט היום , אחרי הלישה תכניסי למקרר, ומחר לפני האפייה תתפיחי בקטנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 18:44
הפוסט בנושא "מישהי פעם עשתה בצק ..."
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2020 בשעה 18:46
כן ראיתי עכשיו תודה. נראה לי כבר אכין מחר. תודה לכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2020 בשעה 22:12
אני התפיתי כמה פעמים במקרר וזה יוצא סבבה לגמרי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך