סושי ביתי אם אני מכינה סושי בבית, וקונה סלומון ונותנת לו איזה צריבה או טיגון לפני זה בסדר? 🤔🤔🤔
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2020 בשעה 12:36
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2020 בשעה 12:44
טיגון כן צריבה לא, את צריכה שיהיה מבושל עד הסוף וכמו שאת עושה עם בשר אל תשתמשי בכלים שחתכת את הבשר הנא להכין את הרול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2020 בשעה 12:50
סגור תודה💗

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך