טוב סורי על השאלה אני לא הרבה במטבח... הבנתי תערובת לקציצות ירקות ורוצה לטגן אותה ברוטב עגבניות. איך לעשות את זה? קודם לטגן אותם ואז לשפוך רוטב או לטגן ישר לרוטב. ועוד דבר הקציצות ירקות שלי בדרך כלל משחימות יפה מבחוץ אבל בפנים לא לגמרי עשויות. יש למישהי טיפ לזה. ושוב סורי אם זה נשמע למישהי מטומטם
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2020 בשעה 16:10
אני אוהבת להכין רוטב בסיר בצד...ולטגן את הקציצות ואז להעביר אותן מהמחבת לסיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2020 בשעה 16:26
הרבה יותר טעים ישר ברוטב כי זה מתבשל וסופג טעמים ❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2020 בשעה 18:04
תנסי להכין את הקציצות יותר קטנות או יותר מאורכות. אפשר גם וגם אבל אני מטגנת קודם ואז מוסיפה לרוטב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2020 בשעה 19:03
ותני לזה בסיר קודם רתיחה עם הרוטב ואז אחרי 10 דקות להנמיך את הגז לתת להתבשל טוב שהכל יתבשל.. בערך עוד 20/30 שעה.. אין שום סיבה שלא יתבשל ותדאגי שהרוטב יכסה את הקציצות..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך