ביצים מפוסטרות 🥚 אני נמנעת לגמרי מלאכול קינוחים שלא עברו אפייה, אבל הבנתי שאפשר לאכול כל מיני קינוחים שלא עברו אפייה בתנאי שהביצים הן מפוסטרות. מה זה בידיוק ביצים מפוסטרות? איזה תהליך הן עוברות?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2020 בשעה 16:53
ביצים הם לא מפוסטרות מטבעם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2020 בשעה 16:56
תהליך פיסטור הוא זהה לתהליך של פיסטור חלב כמו שלא תשתי חלב ישר מהפרה את לא יכולה לאכול קינוח כמו מוס שהביצה לא מפוסטרת בדרך כלל מסעדות הכל מביצים מפוסטרות זה מאריך חיי מדף אסל תמיד עדיף לשאול לצורך העיינין גם קרם ברולה וסופלה לא עוברים 100 אחוז אפייה לכן אם זה לא מביצים מפוסטרות זה סיכון לאכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2020 בשעה 17:00
תהליך פיסטור זה תהליך מאוד ספציפי וקפדני שזה לא רק חימום כלשהוא אלא חימום לטמפ מסוימת במשך זמן מסוים משהו מאוד ספציפי בדכ דברים קנויים הם מפוסטרים ורשום על האריזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2020 בשעה 17:01
תהליך פיסטור זה חימום לטמפרטורה גבוהה משהו כמו 70 90 מעלות וקירור מיידי ל3 4 מעלות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך