למי יש מתכון לחלה
שתיהיה רכה מבפנים וקריסיפי מבחוץ. בלי ביצים.
כל פעם שאני מכינה יוצא לי מרקם אחר.
ועוד שאלה, אתן מערבבות קודם את השמרים במים ואז מוסיפות קמח?
תודה 🌷
אוכל
💬23 תגובות
תגובות (23)
משתמשת פורטי20 בפברואר 2020 בשעה 18:48
כן חיימי
קילו קמח
3 כוסות מים פושרים
כוס אחת מעורבבת טוב טוב ולהניח בצד ל5 דק עם 2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
מוסיפים את המלח לקראת הסוף של הלישה
או בהתחלה ראשון בתחתית הקערה מתחת לקמח
ללוש טוב טוב להתפיח שעה
ליצור צורות וביצה שומשום 10 דק התפחה לתנור 220 מעלות מצב גריל עד שנהייה שחוום קריספייייי
ופבנים זה כמו ענןןןן