סלרי במרק - לתינוק היי בנות, איך אתן מוסיפות את הסלרי? עלים או את הסלרי עצמו הגבעול? האם טוחנות עם הכל או מוציאות את הגבעול לפני שטוחנים?
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2020 בשעה 14:06
עלים וגבעול לטעם מוציאה לפני הטחינה כנל לגבי בצל אותו דבר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2020 בשעה 14:31
טוחנת הכלל . זה בריא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2020 בשעה 16:07
תודה שעניתן אבל מה אני עושה עם שתי תשובות שונות לחלוטין? 🤦‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2020 בשעה 16:20
אני חושבת שזה דיי מגעיל (מבחינת מרקם לתינוק) וסיבי לטחון עם הסלרי עצמו. תנסי אם זורם אצלך אז תעשי מה שבא לך, בזה אין נכון ולא נכון :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך