סיר תחממי שמן לפי העין (2 כפות)
תטגני בצל קצוץ עד שישחים
שימי את הפתיתים תטגני עם הבצל בערך 5 דקות ...
תוסיפי מים פושרים שיכסה את הפתיתים ויהיה עוד כמה סנטימטרים מעל
שימי מלח ופלפל לפי העין
תערבבי ותחכי שהמים יספגו
וזה יצא לך אחד אחד
משתמשת פורטי19 בפברואר 2020 בשעה 13:07
מהממת תודה♥️
משתמשת פורטי19 בפברואר 2020 בשעה 16:02
יצא מעולה תודה!!
משתמשת פורטי19 בפברואר 2020 בשעה 17:34
המתכון על השקית יוצא מושלם
אחד לאחד, ממליצה לטגן בצל לפני,
ותבלינים להוסיף לאחר הוספת המים,
כף מרק עוף חצי כפית מלח, ותבלין על האש
יוצא מושלם ברמות