זה לא נורמאלי כבר הגדול עם חום גבטה מיום שישי נבדק פעמיים וזה וירוס,האמצעית גם עם חום,דלקת עיניים וכאבי בטן,הקטנה עם גזים ובעלי עובד ב2 עבודות מ5:30 קם לעבודה עד 1 בלילה כל השבוע עובד ב2 עבודות ואני,אני מטפלת לבד בהכל:בילדים,בבית,בכלב,בקניות,בסידורים,זהו פרקתי אה ולגראנד פינלה נראה לי שגם אני נדבקתי.
אמהותאמהות
💬27 תגובות

תגובות (27)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 17:52
גבוה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 17:58
וכל הלילה למדוד להם חום,להאכיל את הקטנה,לחטא את הידיים אחרי שאני נוגעת בגדולים,להחליף חיתול , להחליף לילדה בגדים כי עשתה עליהם צרכים,לתת לילדים אקמולי וככה זה 6 פעמים בלילה והעיקר בעלי מתרגז וכועס שאין לי זמן לנקות את הבית ומה הבעיה לנקות את הבית ולרחוץ את הכלים,כבר צרחתי עליו היום,הוא לקח חופש ובסדר הלך לבית מרקחת ולדואר אבל בא והלך לישון וביקשתי ממנו עזרה כי הכנתי אוכל לגדולים והקטנה צרחה והכנתי גם לה אוכל וצרחתי עליו אולי תקום כבר(אחרי שביקשתי 4 פעמים יפה והוא התעלם) הילדה צורחת והוא אומר תביאי לי אותה,אמרתי לו תקום תיקח אותה אני לא יכולה לעשות הכל לבד ובסוף הוא לא עזר ואני עשיתי הכל לבד ועוד יש לו תלונות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 18:00
תודה בר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 18:10
ואוייי איזה קשה זה,ממש מבינה אותך גם אני לפעמים עושה מלא דברים ומתחרפנת כבר. תנסי אולי להגיד לו שיתחיל תעבודה של הצהריים מאוחר קצת ככה יעזור לך זה לא פשוט להיות לבד. זה מזכיר לי תתקופה שבעלי היה עובד בערב גם עד שהתחרפנתי מיזה והפסיק לעבוד בערב כי לא הייתי מסוגלת.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך