טעימות גלוטן ובשר בנות, איך נותנים טעימות של גלוטן ובשר? ודגים? אפשר להכין מרק מכל הירקות שכבר טעם ולהוסיף הודו נקבה? האם מבשלים בסיר נפרד ואז מוסיפים לירקות? ואיך נותנים טעימות גלוטן? האם זה בסדר להוסיף שיבולת שועל לפירות שכבר עשה להם טעימות? באיזו כמות? ומאיפה אתן לוקחות רעיונות ומתכונים למרקים ושילובים? במה אפשר לטבל את המרק מבחינת תבלינים? תודה לעונות
אמהותאמהות
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 14:52
את צריכה להרתיח שתי סירים סיר אחד של הירקות וסיר שני של תוספת שאת רוצה להוסיף לירקות למשל בשר הודו או חזה עוף מה שתמחשק לך ותבלינים אני שמה קצת פלפל שחור כורכורום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 14:52
ולפעמיים מרק עוף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 14:52
מקווה שהסברתי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2020 בשעה 14:59
גלוטן - קצת קוואקר, פתיתים בשר - חתיכה מקציצה דגים - כל דג טעימה בפרט להקפיד על טונה טעינה נפרגת לא מוסיפים למנה אלא נותנים רבע כפית 3 ימים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך