טעימות של אלרגנים היי אמהות, איך הכי טוב לעשות טעימות לשקדיה וטחינה מבחינת כמויות? יומיים כבר בטעימות של בוטנים. נתתי ביום הראשון כמה פירורי במבה, אתמול כבר יותר (נגיד חצי במבה אחת), הרם כדאי להמשיך עם הבמבה או לתת כבר חמאת בוטנים ביום השלישי היום? ואם כן, כמה בכפית? בן חצי שנה. עשה כבר טעימות לכל הירקות ולכמה פירות. תודה.
אמהותאמהות
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2020 בשעה 05:13
למה לא הבאת ישר חמאת בוטנים ? את הרי לא מביאה כמות גדולה עדיף היה להתחיל מחמאת בוטנים ולא במבה לגבי טחינה ושקדייה יום לק על האצבע שלך יום שני פחות מרבע כפית יום שלישי רבע כפית . פ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2020 בשעה 06:11
תודה רבה טניה. הבנתי שחמאת בוטנים מאוד מרוכזת ולכן נתתי טיפה מהבמבה. היום אתן כבר חמאת בוטנים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2020 בשעה 06:36
לדעתי טוב מאוד שהתחלת מבמבה כי חמאת בוטנים מאוד מרוכזת שקדיה אפשר לעשות טעימה דרך חלב שקדים או ממש ממש פחות מטיפה בכפית וכמו שטניה אמרה להעלות בהדרגה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2020 בשעה 07:06
החמאת בוטנים מרוכזת אבל את לא מביאה הרבה ככה שזה לא יפריע .. אני רק אחרי החמאת בוטנים הבאתי במבה .. הוא ממש זרם וגם שקדייה קניתי ממרח שקדים 100% טבעי הוא מאוד אהב וזרם

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך