בערך קילו שניצל:
שמה את השניצל הפרוס בקערה,סוחטת מעל חצי לימון ,שמה מרק עוף כמון פלפל שחור וקצת מלח.
מוסיפה כף מיונז וכפית חרדל,כותשת שוםבערך 4 שיניים או שמה אבקת שום.
מערבבת הכל ושמה במקרר לשעה שעתיים(לפי הזמן שיש לך)
אחכ טובלת לפי הסדר בקמח, ביצה ,פירורי לחם ומטגנת.
יוצא קריספי .
בתאבון❤
משתמשת פורטי10 בפברואר 2020 בשעה 18:27
ביצה
שום כתוש
מלח
פלפל שחור
כפית חרדל
כפית מיונז
מערבב הכל ומשרה את השניצלים
טובלת בפרורי לחם מוזהבים עם קצת קמח
את יכולה לשדרג ולהוסיף שומשום לפירורי לחם
ולטגן