קפיצת גדילה- יכול להיות שתתבטא רק בשינה רוב היום ולא באוכל??? תינוק בן חודשיים וחצי, ישן רוב היום, כשסוף סוף מתעורר אז רוצה לחזור לישון מתחיל להיכנס לחוסר שקט, צורח ואי אפשר להניק אותו כי הוא משתולל וצורח. ומקשית את הגב לאחור ואת הראש ובוכה מלא. רק אחרי הרגעה ממושכת מסכים להיצמד לחזה ולינוק קצת (ממש קצת)ומתחיל להירדם חזרה וככה כבר יומיים. חוץ מזה מתאמץ לקקי ומפליץ כל היום. נתתי לו קצת מים בגלל שלא אכל פחדתי שיתייבש לי בגלל המזגן בבית. קיצר, הגיוני שקפיצת גדילה תתבטא רק בשינה מרובה ולא באוכל?
אמהותאמהות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בפברואר 2020 בשעה 04:30
בגדול כן יכול להיות שקפיצת גדילה תתבטא בשינה ולא אוכל כל תינוק זה אחרת.. לגבי מתן מים אין לך מה לתת מים. הוא לא התייבש. לפני שמתחילים טעימות אין מה לתת מים בחלב יש כל מה שהוא צריך בשלב הזה. אף תינוק/ילד לא משאיר את עצמו רעב 🙃 תני לו לישון כמה שרוצה, שינה זה בריאות ובעיני חשוב יותר מאוכל.. בשינה הם מתפתחים וגדלים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בפברואר 2020 בשעה 05:38
תודה רותם, מרגיעה אותי! המים זה בגלל שהמזגן דולק בבית כל היום ובנוסף הוא גם לא אוכל כל כך בימים האחרונים כי כל היום ישן. הרגשתי צמאה בשבילו😐

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך