☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 533168
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 18:36
אקמול היי בנות, סובלת ממש ממיגרנה עם כאבי שיניים, בא לי לבכותתת כמה אקמול מותר?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 18:41
אני שותה 2 ברצף אני סובלת ממגרנות קשות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 19:06
כנ"ל...אבל כמובן שעדיין משתדלת כמה שפחות...
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 21:25
לשתות גם הרבה מים
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 21:50
במיון אמרו לי שצריך לבלוע 2 , 1 לא מספיק
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
29 במרץ 2019 בשעה 14:53
כוויה בשפם אוף אתן לא מבינות ... ביום חמישי היה לי ראיון עבודה ולא הפסקתי לפני לעשות שפם והיה לי שפם של עראפת ( תרתי מנ'שמע) .... ונזכרתי רק כשעה לפני כשאני עוד לא לבושה ובבית !! אז החלטתי לעשות שפם עם הקרם להסרת שיער של אורנה , ל"עור רגיש ועדין במיוחד" ( לא בפעם הראשונה ) ועל השנייה הראשונה זה שרף בטירוףףףףףףף וישר הורדתי ... כל השפם שלי מאז מעקצץ לי , לא יכולה לחייך כי אני מרגישנ שהעור שלי פשוט נמתח .. כולו קילופים כאלו וכוויות ... מה עשיתי לעצמי מההה !! מה עושים עכשיו ??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוגוסט 2019 בשעה 12:17
שבוע 33 חצי גב תפוס היי חברות. אני בשבוע 33 עם ילד בן שנה וקצת בבית. כנראנ התאמצתי יותר מדי ונתפס לי הגב ויש לי כאבים חזקים. מה אפשר לעשות? יש לי עוד שבועיים של אוגוסט עכשיו להיות איתו.
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוקטובר 2019 בשעה 12:08
הערכת משקל שבוע 33 ביום הראשון של שבוע 33 העובר (זכר) שקל 2.130 הרופא נשים שלי אמרה שזה גבול עליון ואם ימשיך בקצב הזה בשבוע 35 לעשות העמסת סוכר נוספת. מישהי שגם היה לה, מתי ילדתן ובאיזה משקל? או להבדיל מישהי שהרופא שלה אמר לה שזה אחלה משקל. שבת מקסימה ותודה 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 17:06
העברתי את הילד שלי בן חצי שנה למטרנה שלב 2 עד עכשיו היה אוכל מטרנה אקסטרא קייר קומפרוט (הקודמת של האריה לא החדשה) מצאתי סטוקים וקניתי. מאז כבר יומים הוא משלשל המון ואפילו הקיא הוא היה חולה עכשיו שבוע וסיים טיפול של אנטיביוטקיה אבל דווקא איך שעשיתי את המעבר הוא לא רגוע. ראיתי שגם יוצאת לו קצת שן ממש אבודת עצות .. אין להשיג את הקומפרוט הזו יותר רק את החדשה ואני לא רוצה לשגע אותו במעבר של פורמולות מישהי קרה לה גם שמעבר שלב הילד הגיב ככה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
1 באוקטובר 2021 בשעה 01:43
למישהי יצא לקנות מהאתר patpat?
קניות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2021 בשעה 00:02
אמריקה התחילה בסיילים אמלההה😍😍😍
הריון ולידה
💬
73 תגובות
👍
2 לייקים