גבינות היושש, מותר לאכול גבינה בולגרית? כל אתר אומר משהו אחר וכבר התבלבלתי עם עצמי.
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 16:13
אפשרי אחרי חימום כמו בטוסט..הבעיה היא שהבולגרית (וגם צפתית וכאלה) יושבת במים שהם המסוכנים.. אפשר גבינה לבנה ושאר הגבינות העיקר שיהיו מפוסטרות..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 17:08
יש בולגרית למריחה של גד, זה לא במים וזה טעייםםםםם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 17:09
בעיקרון אומרים להימנע מכל גבינה במים בגלל התרבותה חיידקים, אני כן אוכלת אחרי חימום או אפייה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 17:49
כל עוד היא בקופסא סגורה תדאגי שתאכלי ממנה עד 3 ימים וזהו אל תמנעי מעצמך!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך