☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 533
משתמשת פורטי
20 במרץ 2017 בשעה 15:10
מחר מי שפיר בנות (שעברו זאת) תרגיעווווו אותי מפחדת!
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
20 במרץ 2017 בשעה 16:14
זה לא כואב, זה קצת לא נעים..... שמישהו יבוא איתך ובדרך חזרה נשכבי באוטו, וכמובן לנח אחכ כי זה חשוב מאד..
משתמשת פורטי
20 במרץ 2017 בשעה 21:31
אני בקושי הרגשתי את הבדיקה עצמה אחר כך טיפה לחצים שווה לנוח אני המשכתי רגיל
משתמשת פורטי
21 במרץ 2017 בשעה 16:23
תודה בנות אתן צודקות אני אחרי ☺
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2018 בשעה 19:04
כנראה הפלה.. בדקיקת אולטרסאונד ביום ראשון הרפואה אמר שהעובר לא מתאים לשבוע שלו ושלח אותי לעדות בדיקת בטא ולחסור לאולטרסאונד עוד שבוע . בדיקת בטא הראתה ירידה מ 30000 ל 26000 אני ובעלי הלכנו למוקד חירום מכבי ואחרי אולטרסאונד הרופא אמר דהוא לא רואה דופק . ביקש לעשות בדיקת בטא נוספת ולאולטרסאונד נוסף אך גם ציין שהסיכוי קלוש . בקיצור עצוב מאוד .. רציתי לשאול אותכן אם קרה לכן מקרה דומה ? ומה לגבי הפלה , איפה עושים ? גרידה/כדור או לחכות לטבעי ? ואחרי כמה זמן נקלטתן שוב ? כרגע אני אמורה להיום שבוע 8 .
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
16 באפריל 2021 בשעה 05:13
בת חודשיים, כל הלילה מתקשה לישון כי מלאה הגזים ומתאמצת לשחרר. התחלנו לפני שבועיים ביוגאיה יכול להיות שזה עושה רק יותר גרוע?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
14 במאי 2021 בשעה 17:18
הי בנות אני בשבוע 32+2 ויש שתי דברים שאני קצת בלחץ בגללהם בשבוע 31 עשיתי גדילת עובר אמרו לי שהמשקל של העוברית 1.400 וזה קטן לשבוע שבו אני נמצאת יכוליות בגלל המשקל של העובר יש אפשרות שתיהיה לידה מוקדמת ? או משהו כזה? השאלה השניה שלי אני כבר 6 ימים משלשלת בלי הפסקה הייתי אצל רופאת משפחה שלא כול כך עזרה לי נתנה לי עירוי נוזלים ואמרה לי לאכול בננות ודברים כאלו אבל השלשולים לא מפסיקים מה אפשר לעשות במצב כזה ? ועם אני משלשלת העוברית מורידה משקל ככה ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 11:24
איך האיכות של הבגדים בגולף לתינוקות? מישהי ניסתה? ראיתי שיש עכשיו דברים ממש זוליםם
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 08:08
יצא לי בדיקת פאפ לא תקינה, אני ממש מפחדת, יש מישהי שזה קרה לה ?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 05:50
*קורונה #4* *לאור התפרצות גל רביעי של קורונה* להלן הנחיות מחודשות, חובה לעבוד על פיהן: 1. מלווה יחיד ללא החלפות במיון המיילדותי. 2. 2 מלווים בחדר לידה בלבד שאינם מתחלפים. מלווה קבוע אחד בלבד בחדר לידה יקבל ידון שיוך (לא מחויב להציג תו ירוק) המלווה הנוסף יוכל להכנס רק באישור הצגת תו ירוק (לא יקבל ידון נוסף) - באחריות השומרים בכניסה לבדוק. 3. דולה נחשבת חלק מהמלווים (צריכה להציג תו ירוק) - לא תוכל להיות מלווה שלישית. 4. במחלקת יולדות מלווה קבוע בודד, ניתן להחליף עם הצגת תו ירוק. 5.ביולדות *אין 2 מלווים במקביל.* 6. בוטלו שעות ביקור במחלקת יולדות. 7. חל איסור מוחלט על שהות ילדים בבית חולים שלא לצורך טיפול (יולדת שמגיעה עם ילד, לא תוכל להכניסו להית החולים). 8. חובת עטיית מסכה למלווים בחדר לידה.
הריון ולידה
💬
18 תגובות
👍
2 לייקים