קמח כוסמין היי יצא לכן לאפות עם קמח כוסמין? רוצה להתחיל לנסות מקווה שיצא טוב.. איך הוא בטעם? טיפים ורעיונות מה אפשר לעשות חוץ מלחם? אשמח...תודה😃
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 06:20
לי לא יצא,אבל אכלתי. זה היה לי ממש טעים. אכלתי פיצה,עוגה,לחם,לחמניות. היה מעולה. בקרוב אני גם אתחיל לאפות מקמח כוסמין בשביל אחותי(בת 15.5) היא פיתחה רגישות לגלוטן חיטה. ממה שתחלתי לראות,את יכולה להחליף במתכונים את הקמח הלבן בכוסמין,זה לא כמו קמח מלא שצריך יותר נוזלים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 06:22
אני אופה איתו באופן קבוע במקום הקמח הלבן, עוגת בננה וגזר ופשטידות. שמים סודה לשתיה כחומר התפחה(:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 06:23
למה? א.אפיה לא טוב? שמרים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2020 בשעה 06:24
א.אפייה מכיל אלומיניום..לא בריא בכלל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך