☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 532313
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 11:45
מה אתן אומרות על מעדן גמדים לתינוקת בת 7 חודשים? .
אמהות
💬
22 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (22)
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 11:53
היא אכלה כבר מוצרי חלב?
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 11:58
לא
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 12:02
לא . מפוצץ סוכר תיקני עדיף יוגורט יווני ותמתיקי לבד סילאן אפשר עם בננה
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 12:06
טניההה חיים בלב את תודה❤❤
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2018 בשעה 03:15
עגלת גואי לייטרקס למי יש? האם מומלץ ? מגיל לידה
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
26 באפריל 2019 בשעה 12:26
דיכאון אחרי לידה בין כל הדבר הזה שנקרא הריון, אף אחד לא מכין אותך למה שהולך להיות אחרי שתלדי.. צניחת ההורמונים הפתאומית גורמת לך להרגיש הפעם בודדה במקום שאת נמצאת. מי שלא חוותה דכדוך או בשם המפחיד והנכון לומר - דיכאון אחרי לידה לא יודעת מה אני עוברת עכשיו. החוסר הזה בקשר עם התינוק שלי, אפילו קשה יותר לומר אין חיבור או אהבה ראשונית כמו שהרבה מתארות.. יש פחד, יש חרדה, יש חוסר ניסיון וידע. לא נולדתי להיות אמא... יום אחרי שילדתי התגעגעתי להיות שבהריון, חיפשתי את התנועות עובר שפתאום נעלמו והפכו לבכי מציאותי. חיפשתי את הגיהוקים הקטנים באמצע הלילה של העובר שלי... מן תחושה ריקנית ... שאיבדתי משהו אחרי שילדתי. הרבה לא יזדהו עם מה שאני כותבת וישפטו אבל דיכאון אחרי לידה זה הדבר הכי קשה שיש.. במיוחד שאין הרבה תמיכה.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2019 בשעה 20:50
סטריפינג שבוע 39 היי בנות, אם אני רוצה לעשות סטריפינג אני צריכה לקבוע תור לרופא נשים מהיום להיום? ללכת למוקד נשים? מיון יולדות? ומה הסיכוי שיעשו לי?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2020 בשעה 20:34
איזה בר מים יש לכם? ציינו חברה והאם אתן מרוצות 😊 מתלבטת מה להזמין
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביוני 2020 בשעה 10:23
עזרה - בת שלושה שבועות היי בנות , תינוקת בת שלושה שבועות מחרחרת מתוך שינה ועושה המון קולות כאילו נחנקת כאילו משהו מפריע לה ועולה לה - רוק/אוכל/נזלת. מידי פעם פולטת גם את האוכל כמות קטנה יחסית. מישהי נתקלה בזה?? ועוד שאלה איך משתמשים במי במלח במידה וזה צינון? קונים אותם? ואז מה עושים?
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
4 בנובמבר 2020 בשעה 16:33
מה ההפרש בין הילד הראשון לשני אצליכם?והאם זה היה מתוכנן או לא ומה לגביי ההריון איך זה לעבור הריון עם ילד בבית?
אמהות
💬
22 תגובות