מתכון טוב קל ומוצלח למוקפץ
אשמח למתכונים, לא יוצא לי טעים ככ לא יודעת למה..
אוכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 15:33
חזה עוף ירקות ברוקולי בצל פטריות גמבה שעועית
לטגן את החזה עוף
את הבצל
לשים טריאקי וסויה מעל עם טיפה שומשום יוצא ליגה
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 15:43
הסוד - לבשל את זה כמה שיותר ולא להתעצל... עד שנהיה רך
בגדול כל מה שיש לך בבית
אני אוהבת ככה (כל פעם שאני יורדת שורה זה אומר שחיכיתי שהקודם יתבשל טוב ואז הוספתי עוד משהו)
בצל
פטריות
גמבות
קישואים
כרוב
תירס גמדי
מבשלים טוב טוב ופתוח שיוציא נוזלים. מערבבים כל הזמן. בחלק של הכרוב אני סוגרת קצת כדי שיתבשל מהר יותר
ממש לקראת הסוף אני מוסיפה המון טריאקי וגם סויה אבל יותר טריאקי. סצואן גם מבורך אם יש. אני אוהבת יותר של קנור והסויה והטריאקי של מזרח משהו... הפירמות ממש חשובות כי הן גם עושות את ההבדל. אני שמה המוןןןן ירקות ולא הרבה נודלס כי זה כל הטעם. אחרי שהוספתי את הרטבים אני מוסיפה נודלס שבושל משהו כמו 3 דקות במים רתוחים מראש, זו הפירמה הכי טובה לדעתי (כבר מצלמת לדעתי יש לי בבית)
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 15:44
.
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 17:01
תודה בננות!!
אם יש לי רק רוטב סויה ורוטב צילי זה הולך? אם כן כמה לשים?